FAQ

Usein esitetyt kysymykset

Tässä tulevat tavallisimmat meille esitetyt kattohuoltoon liittyvät kysymykset. Voit aina ottaa yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää!

Kärsivätkö kattotiilet, kun käytetään korkeapainepesua?
Pesemme 200-250 barin paineella. Se ei aiheuta kattotiilille minkäänlaista vahinkoa, mutta poistaa kaiken mikä on tarpeen saada pois, jotta pinnasta tulee puhdas maalaamista tai kyllästämistä varten.

Käytättekö peltikatoissa vesi- vai öljypohjaisia maaleja?
Käytämme säännöllisesti sekä öljy- että vesipohjaisia maaleja, teemme valinnan tapauskohtaisesti ja asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä.

Voiko huopakaton pestä?
Huopakaton voi kyllä pestä, jos huopa on vielä hyvässä kunnossa. Säädämme pesupaineen niin, että puhdasta tulee ilman, että kaikki “sora” häviää.

Maalaatteko mineriittikattoja?
Mineriittilevyt sisältävät ikävä kyllä usein asbestia. Asbestin kanssa työskentely nostaa kustannuksia. Pesuvesi on puhdistettava. Suosittelemme, että otatte yhteyttä yritykseen, joka voi vaihtaa kattomateriaalin.

Kauanko katon pesu tai maalaus kestää?
Jos kyseessä on tavallisen kokoinen omakotitalo, pesu vie päivän, samoin maalaus. Ne tehdään muutaman päivän välein, säästä riippuen.

Täytyykö minun olla kotona pesun / maalauksen aikana?
Ei tarvitse. Tarkistamme katon kuntotarkastuksen yhteydessä, mistä saamme sähköä ja vettä. Jos niitä ei ole saatavilla, tuomme veden ja sähkögeneraattorin mukanamme.

Pitääkö minun valmistautua jotenkin ennen tuloanne?
Ei, suojaamme kaikki paikat, jotka saattaisivat likaantua ja siivoamme jälkemme.

Mitä katon kuntotarkastus maksaa ja tarvitseeko minun olla silloin kotona?
Kuntotarkastus on ilmainen! Sinun ei myöskään tarvi välttämättä olla kotona. Tarkastuksessa käymme läpi tärkeimmät asiat ja kerromme, mitkä toimenpiteet ovat tarpeen. Samalla annamme tehtävästä työstä tarjouksen.

Mitä katon pintakäsittely maksaa?
Haluamme aina nähdä talon paikan päällä ja tarkastella kattoa lähemmin. Sitten voimme arvioida, mitä katto vaatii ja antaa tarjouksen tehtävästä työstä. Ilmoitamme aina kiinteän hinnan ja voimme laskea valmiiksi kotitalousvähennyksen vaikutuksen, jotta tiedät lopullisen hinnan ennen kuin tilaat meidät paikalle.

Minkälaisen takuun annatte pintakäsittelylle?
Pyrimme aina korkealaatuiseen työhön ja käytämme markkinoiden parhaita tuotteita, jotta lopputulos olisi niin hyvä kuin mahdollista. Tämän vuoksi voimme luvata projekteillemme hyvän takuun.